Fara Frica – Fara Durere

Fara Frica – Fara Durere

Pe noi ne doare de tine / Pe tine nu te doare la noi !

Bine ati venit pe aceasta pagina a site-ului Cabinetului Stomatologic Dr. Vanvore Nicoleta din Timisoara.

Asa cum stim cu totii indiferent de profesie cand ne gandim la un stomatolog sau dentist dincolo de promotii, de reduceri si de alte oferte pe toti ne incearca un sentiment de teama sau frica: asa numita “Frica de Dentist”. Daca am scapat de “Frica de Dentist” restul e “floare la ureche”.
Cabinetul nostru a inteles acest lucru si ne-am specializat in a ajuta omul sa-si invinga teama de stomatolog, ba chiar sa vina cu drag la dentist.

Avem pacienti care vin la dentist, mai des decat ar fi nevoie si care la prima sedinta erau albi ca varul, tremurau si transpirau de frica, in urma unor experiente traumatizante anterioare cu medicii dentisti.

O fetita de 3 ani din Timisoara cu care parintii au vizitat mai multi dentisti nu vroia nici macar sa stea pe scaun. Noi, dupa 3 ore de negocieri am reusit o consultatie si am pus si o plombita. Dupa cateva sedinte isi ruga mama sa o aduca la “tanti dentista”. Si acum la 10 ani ne viziteaza regulat cabinetul.
Un copil cu dizabilitati, care a fost refuzat de medicii dentisti din Timisoara, la care l-a dus mama lui, la noi a gasit rabdarea si caldura necesara pentru a-l ajuta. Si exemplele pot continua.

Cand tu stai incordat pe scaunul stomatologic in asteptarea durerii si medicul dentist iti spune: “Esti gata, s-a rezolvat, poti sa te ridici !” pur si simplu nu-ti vine sa crezi. In secunda aia frica ta de dentist s-a vindecat.

Daca toti dentistii au leac pentru dintii tai, noi avem leac si pentru frica ta si nu te costa nimic in plus. Desi Timisoara este un oras cu multi medici dentisti, acest atribut special al cabinetului nostru stomatologic atrage nu doar pacienti din Timisoara sau imprejurimi cat si pacienti din strainatate.
 
Vezi ce spun cei care ne-au trecut pragul (RECENZII)
 
Vino cu inima deschisa si cu incredere ca ai ajuns la dentistul pe care il cautai de mult!