Aparate ortodontice dentare

Aparatul ortodontic dentar, pune presiune constanta pe dinti pentru ca in timp sa se produca repozitionarea lor corecta pe arcada.
Aceste aparate ortodontice dentare sunt montate doar de medicul dentist (stomatolog) ortodont, specializat in ortodontie ca ramura a stomatologiei.

Exista aparate ortodontice fixe sau mobile si de asemenea exista aparate ortodontice dentare vizibile sau invizibile (vezi foto ortodontie).
Atat aparatele ortodontice dentare fixe sau mobile cat si cele vizibile sau invizibile pot fi montate pe fata exterioara a dintilor cat si pe cea interioara (vezi foto ortodontie)

Tratamentele ortodontice care presupun purtarea aparatelor ortodontice dentare se intind pe durate de la cateva luni pana la cativa ani. Periodic (2-3 saptamani) se revine la medicul dentist specialist ortodont pentru reglarea aparatului ortodontic dentar.

Deasemenea un medic dentist ortodont bun este garantia succesului tratamentului ortodontic, a usurintei si a confortului purtatii aparatului ortodontic dentar.

Tratamentul ortodontic cu ajutorul aparatului ortodontic dentar nu este ieftin, pretul mic nefiind un atu, insa de cele mai multe ori pretul aparatului ortodontic dentar si al intregului tratament ortodontic se poate esalona in rate.

Aparatul ortodontic dentar poate fi purtat de la 11-12 ani fara limita superioara a varstei.
In cabinetul nostru stomatologic am cautat sa oferim aparate ortodontice dentare ieftine dar de calitate, preturi mici la tratamentele ortodontice si plata esalonat in rate.