Implanturi dentare

Atunci cand dintele nu are o radacina stabila implantul dentar este o solutie. Implantul dentar este practic o radacina noua din titan sau zirconiu. (Vezi foto chirurgie orala)

Pe implantul dentar ca suport se realizeaza coroane dentare, punti dentare si alte tipuri de lucrari dentare.
Trebuie facut distinctie intre implantul dentar ce reprezinta ”radacina dintelui” si coroana dentara sau lucrarea protetica dentara de deasupra din ceramica (portelan) sau zirconiu.

Implantul dentar se realizeaza de catre medicul dentist implantolog. Zvonurile despre respingerea implantului dentar sunt pure speculatii. Rata de succes pentru un implant dentar este de peste 95-97% dupa 5 ani.

Un eventual esec al implantului tine de nealegerea unui dentist bun (respectiv implantolog bun) de colaborarea defectuoasa in timp cu acesta si de nerespectarea igienei bucale corecte. Implanturile dentare odata introduse in os necesita o perioada de timp pentru a se integra.

Implantul dentar ieftin sau la pret mic este o utopie. In general implanturile dentare au preturi ridicate justificabile de altfel, fiind un tratament stomatologic de electie.
Se observa o crestere a popularitatii si a increderii in implantul dentar. Din pacate nu oricarui pacient i se poate realiza un implant dentar.

Cabinetul nostru stomatologic in stransa colaborare cu medicul dentist implantolog realizeaza implanturi dentare de cea mai buna calitate la un pret corect si avantajos.