Serviciile Noastre

Cabinet Stomatologic Dr. Vanvore Nicoleta din Timisoara va ofera servicii stomatologice de cea mai buna calitate bucurandu-va de o atmosfera placuta si rafinata.

Bogata experienta de aproape 20 de ani a cabinetului nostru si standardul profesional ridicat al medicilor dentisti ne permite atat acordarea asistentei medicale stomatologice cat si rezolvarea urgentelor medicale.

Acordam o atentie deosebita respectarii programarilor din cabinet si implicit a timpului dumneavoastra. (vezi garantie pe timpul tau)

In cadrul Cabinet Medical de Medicina Dentara Dr. Vanvore Nicoleta din Timisoara va oferim urmatoarele servicii medicale stomatologice:

  • Profilaxie dentara informatii utile privind practici stomatologice de protejare a dintilor, prevenirea cariilor, tratamente stomatologice pentru evitarea dezvoltarii cariilor incipiente, tehnica periajului, fluorizari, igiena orala cu scopul de reducere a riscului bolilor parodontiului etc.
  • Chirurgie orala – tratarea chirurgicala a abceselor, tratarea chirurgicala a chisturilor sau granuloamelor de la radacina dintilor, extractii dentare, in esenta orice tratament stomatologic efectuat de catre un medic stomatolog specialist in chirurgie orala.
  • Ortodontie – reducerea defectelor de pozitionare a dintilor si aranjarea lor corecta pe arcada. Se realizeaza la noi in cabinet de catre medicul stomatolog specialist ortodont prin aplicarea de aparate fixe, mobile si mobilizabile.
  • Endodontie extirparea (scoaterea) nervului si operatiile aferente de inchidere a canalului radicular, tratamentul stomatologic al gangrenelor, etc.
  • Pedodontie – tratamente stomatologice efectuate la copii cu scopul de reducere sau eliminare a problemelor stomatologice ulterioare.
  • Odontologie – tratamentul cariilor dentare, si aplicarea obturatiilor fiziologice (plombe albe) etc.
  • Implantologie – fixarea in oasele maxilare a unor dispozitive, denumite implanturi dentare in terminologia stomatologica, in vederea realizarii (ulterioare) a unei lucrari protetice fixe.
  • Protetica dentara – efectuarea de lucrari fixe, proteze, proteze scheletate, in vederea imbunatatirii calitatii vietii si reducerii inconvenientelor datorate alterarii structurii dentare.
  • Cosmetica dentara – manevre stomatologice cu scop estetic: albirea dintilor, periaj, detartraj, aplicarea de bijuterii dentare, etc.
  • Tehnica dentara

In cabinetul nostru, pentru serviciile stomatologice care se desfasoara in timp (vezi ortodontie), plata in rate prin credit bancar poate reprezenta un avantaj pentru pacientii cu venituri mici, pensionari etc.
Cabinetul nostru va pune la dispozitie materiale (pliante, postere, etc) pentru educatia igienei dentare.

Iata pozitia “CA LA DENTIST”

– Extrem de utila atat in timpul tratamentului stomatologic in cabinet, cat si eventual in afara cabinetului pentru demonstratii.