Albirea dintiilor (albirea dentara)

Albirea dintiilor ieftin, in oferte sau promotii este o tehnica de marcheting folosita des de cabinetele stomatologice.

Ce trebuie sa stim insa despre albirea dintiilor?

Impreuna cu montarea bijuteriilor dentare si cu fatetarea dintilor, albirea dintiilor este procedeul stomatologic din cadrul esteticii (cosmeticii) dentare, cel mai cerut de pacienti. Sunt multe metode de albire a dintilor: gume de mestecat, paste de dinti cu efect de albire, geluri de albire, etc. si servicii profesionale de albire a dintilor.
Evident, recomandam serviciile profesionale de albire a dintilor, efectuate de un dentist (stomatolog) bun.

Albirea dintiilor este eficace la mai mult de 78% din populatie. Un smalt al dintelui consistent garanteaza o albire a dintilor eficace. In ansamblu, albirea dintilor profesional realizata de un dentist (stomatolog) bun este cea mai eficace dintre toate metodele de albire . De retinut ca, albirea dintilor ieftin la oferte si/sau promotii nu inseamna neaparat si o albire a dintilor corecta, realizata de un medic stomatolog (dentist) bun.

Fatetarea dintilor si bijuteriile dentare vin dupa albirea dintilor ca numar de solicitari. Fatetarea dintilor cu fatete de portelan sau ceramica, albirea dintilor cu laser si repararea fisurilor si a defectelor dintilor (bondingul dentar) sunt tehnici stomatologice de estetica (cosmetica) dentara tot mai cerute de pacientii romani. Pretul pentru fatetarea dentara, pretul pentru albirea dintilor cu laser sau pretul pentru bondingul dentar nu trebuie sa fie determinant, ci doar raportul calitate/pret obtinut in final.

Bijuteriile dentare se aplica usor cu ajutorul unui adeziv pe dinte. Pretul bijuteriilor dentare depinde semnificativ de bijuteria aleasa. Aplicarea in sine ca procedeu a bijuteriilor dentare are un pret minimal.

Cabinetul stomatologic Vanvore Nicoleta realizeaza servicii stomatologice de estetica (cosmetica) dentara cu un raport calitate/pret imbatabil.