Extractii dentare

Aceste manevre stomatologice, extractiile dentare, sunt printre cele mai des intalnite in practica stomatologica.
Extractiile dentare fac parte din chirurgia orala (vezi chirurgia orala) si sunt realizate atat de medicul dentist (stomatolog) cat si de dentistul (stomatologul) specializat in chirurgia orala.
Extractia dentara este o manevra dureroasa de regula, dar alegerea unui dentist (stomatolog) bun va reduce considerabil acest inconvenient.

In cabinetul nostru realizam de cele mai multe ori extractii dentare inainte ca pacientul sa-si dea seama, el inca pregatindu-se psihic pentru marea incercare. Extractiile dentare ieftine la preturi mici, la oferte si promotii nu reprezinta intotdeauna garantia pentru o extractie dentara corect executata.

O extractie dentara incorecta poate crea probleme serioase de competenta medicilor dentisti specialisti in chirurgia orala. Medicii dentisti din cabinetul stomatologic Doctor Vanvore Nicoleta pun pret pe efectuarea unor extractii dentare ireprosabile, fara durere la preturi avantajoase.

Inainte de extractia dentara este recomandat sa fi servit masa iar dupa extractia dentara este interzis minim 2 ore sa mancati si sa conduceti autoturismul.
Extractiile dentare nu sunt printre cele mai placute manopere stomatologice dar cateodata sunt utile si realizate de catre un dentist (stomatolog) bun devin usor de depasit.