Albirea dintilor cu lampa cu tehnologie Zoom

Albirea dintilor cu lampa cu tehnologie Zoom

Albirea dintilor folosind tehnologia Zoom este cea mai noua si mai confortabila metoda de albire a dintilor practicata in stomatologie.

Stomatologia moderna presupune tehnologii, tehnici, materiale si aparatura de ultima generatie gen lampa cu led cu tehnologie Zoom.

Cabinetul Doctor Vanvore Nicoleta din Timisoara practica o stomatologie moderna si vine in intampinarea dorintelor pacientilor nostrii cu cele mai noi materiale tratamente si aparaturi in domeniul albirii dintilor.

Albirea profesionala cu lampa cu tehnologie Zoom revolutioneaza estetica dentara in intreaga lume ca o tehnica cu efect maxim (pana la 8 nuante de albire a dintilor) in timp scurt (intre 45-90min). O singura sedinta de albire cu lapa profesionala cu tehnologie Zoom reuseste ceea ce procedeele traditionale nu reuseau in luni de zile.

In procesul de albire a dintilor cu tehnologia Zoom sunt cateva etape obligatorii premergatoare albirii propriuzise:

  • Consultatia stomatologica
  • Igenizarea cavitatii bucale ce presupune: detartraj, profijet, si periaj profesional
  • Tratarea eventualelor carii dentare si aplicarea de plombe provizorii (opturarea leziunilor carioase). Plomele (obturatiile) definitive se aplica in aproximativ 2 saptamani de la albire
  • Stabilirea nuantei dintilor.

Albirea profesionala cu lampa cu tehnologie Zoom presupune aplicarea unui gel ce contine peroxid de hidrogen, care se va descompune si va elibera oxigenul ce va patrunde prin smalt si dentina, albind uniform zone ale dintelui colorate sau ingalbenite. Aceasta descompunere a gelului se realizeaza prin activarea cu lumina rece de mare intensitate accelerata cu ajutorul lampii cu tehnologie Zoom.

Lampa pentru albirea profesionala a dintiilor cu tehnologia Zoom utilizata in cabinetul nostru stomatologic este o lampa noua, de ultima generatie cu un sistem unic pe piata fiind compus din trei surse de lumina: albastra, rosie, si violeta.

Medicul dentist (stomatolog) poate ajusta lungimea de unda, potrivita particularitatii dintilor fiecarui pacient pentru un rezultat exceptional. Deasemenea, lampa cu tehnologie Zoom din cabinetul nostru de stomatologie, are cinci trepte de putere, dentistul putand selecta puterea potrivita in functie de starea dintilor. Astfel se pot realiza albiri ale dintilor cu un timp intre 1 si 30 min.

Lampa cu tehnologie Zoom, are anumite limite:

  • Nu se pot albi dintii transparenti
  • Coloratiile nealimentare (medicamente) pot fi rezistente la albire
  • Poate aparea o hipersensibilitate dentara in primele 24 de ore

Deasemenea, nu se recomanda albirea profesionala a dintilor cu lampa cu tehnologie Zoom:

  • Copiilor sub 18 ani
  • Femeilor insarcinate sau care alapteaza
  • Persoanelor cu sensibilitate dentara ridicata

Efectul albirii profesionale a dintilor cu lampa cu tehnologie Zoom poate dura intre 1 si 3 ani, in functie de obiceiurile alimentare ale pacientului. Sunt cazuri la care efectul de albire a dintilor a durat pana la 5-7 ani.

Dupa tratamentul de albire profesionala a dintilor cu lampa cu tehnologie Zoom cereti informatii doctorului stomatolog despre igena dentara.

IMPORTANT : In primele 5 zile dupa albirea dintilor cu lampa Zoom nu consumati alimente care pot colora dintii.

Zambetul este foarte important in imaginea care defineste un om. Aveti grija de dintii dumneavoastra pentru a avea un zambet irezistibil.

Contactati-ne online sau la telefonul 0722 997 662!